Pedalların Sultanları Sezona Hızlı Başladı

TAKİP ET

Türkiye Kadın Bisiklet Spor Dalında marka haline gelen Karaman ili 2019 sezonuna çok hızlı başladı.

Karaman 2019 sezonunda Duru Bulgur Performans S.K.  antrenörlüğünü 2019 sezonunda nezaretinde Barış Ünlü yapacak.

2019 sezonu “Mersin Sezon Açılışı 1 Ayak Puanlı Yol Yarışları” ile Mersin ilinde 30 Ocak 2019-02 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılan yarışlar ile başladı. Yarışlar “Karamanlı Pedalların Sultanları”nın üstünlüğü ile geçti. Mersin ilinde sahil yolunda yapılan ilk gün yapılan yol yarışlarında;

Genç Kadınlar 60 km pedal çevirdi. Yarışmayı Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübünden Sevim Gerçek 1. Olarak tamamlarken, ikinciliği yine Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübünden Azize Bekar Aldı. Üçüncülüğü ise Yeşil Giresun Belediye Spordan Ezgi Bayram Kazandı.

İkinci gün yapılan kriteryum yarışlarında: Genç Kadınlarda Azize Bekar, Duru Bulgur Performans Spor Kulübü, Ezgi Bayram Yeşil Giresun Belediye Spor Kulübü, Sevim Gerçek Duru Bulgur Performans Spor Kulübü Karamanlı sporcular yarışmalar sonunda Duru Bulgur Performans S.K.  adına Genç takım Türkiye birincisi olarak başarıya imza attılar.

Pedalların Sultanları önümüzdeki 40 gün içerisinde 13 adet zorlu uluslararası yarışmaya katılarak yoğun bir tempoya girecekler. 09-10 Şubat 2019 tarihinde Alanya’da başlayacak olan zorlu maratonda, Karaman Duru Bulgur Performans ve Karaman Ekstrem Bisiklet ve Doğa Sporları kulüpleri mücadele verecek. Pedalların Sultanları çok yüksek kariyere sahipler.

Ünlü, açıklamasında, “Karaman Duru Bulgur Performans Spor Kulübü sporcularından Azize Bekar, Sevim Gerçek ve Dilara Şahin Balkan ve Türkiye şampiyonluklarına sahip milli sporcularımızdan. 2019 Sezonunda Yıldız Kadınlarda Azerbaycan da yapılacak olan Avrupa gençlik Olimpiyatlarına 3 sporcudan 2 sini göndermek istiyoruz. Ayrıca genç kadınlar ve Büyük Kadınlarda Avrupa, Dünya ve balkan şampiyonluklarında milli takıma sporcular vererek şampiyonluk mücadelesi vermek istiyoruz. Pedalların sultanları 2024 yılı hedefi olarak 2024 olimpiyatlarını belirlemiş olup, bu konuda aralıksız çalışmalarını sürdürmektedirler” dedi.