Parkenin Sultanlarından İkinci Yarıya Kötü Başlangıç

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi A grubunda mücadele eden Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, ligin ikinci yarısının ilk maçında sahasında Kastamonu Dinamik'i konuk etti.

Merkez Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Ömer Gökkaya ve Muhammed İslam Kaya hakem ikilisi yönetirken temsilcimiz karşılaşmaya Berivan Kuş, Nisanur Taşkara, Hümeyra Dinçer, Arzunaz Kocaoğlu, Saliha Hatun Çelik, Çağla Güleç, Damla Güleç, Elif Şam, Figen Döne, Cansu Kocaoğlu, Bedriye Buse Erdoğan, Beril Tuana Kaya ve Hicret Allak kadrosuyla çıktı.

Rakibi Kastamonu Dinamik karşısında kötü bir oyun ortaya koyan temsilcimiz ilk devreyi 16-19 geride kapattı. İkinci devrede de toparlanamayan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü maçtan bir sayı farkla 36-35 mağlubiyetle ayrılarak ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptı.

Kastamonu Dinamik ise elde ettiği galibiyetle puanını 8’e yükseltti. Temsilcimiz ise 12 puanda kaldı.

Lider Polatlı Belediyesi ise İstanbul deplasmanında Cent Koleji’ni 31-36 mağlup ederek puanını 16’ya çıkardı ve en yakın rakibi Karaman Minik Atılımspor ile arasındaki farkı 4’e yükseltti.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ligin 11. Haftasında İstanbul deplasmanında Avcılar 1903 ile 13 Ocak Cumartesi günü karşı karşıya gelecek.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Kastamonu Dinamik Polatlı Belediyesi