PARK TUVALETLERİNE EL ATILIYOR

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yer verdiğimiz 'Park Tuvaletleri Girilemez halde' başlıklı haberin ardından yetkililerin önlem aldığı gözlendi.

Karaman Kalesinde bulunan bay bayan wc’nin adeta atıl ve pislik içindeki görüntüsü üzerine Belediye yetkilileri harekete geçti.

İlde Temiz Çevre Sağlıklı Nesiller” projesi geliştirirken, kentin göbeğinde yer alan tarihi Karaman Kalesindeki halk tuvaleti bakımsızlık nedeni ile pislikten girilemez bir haldeydi.  Bay ve Bayan WC’nin bulunduğu tuvaletlerin girişini görenler pisliklerden dolayı içeri bile giremiyor. Poşet ve birçok atık maddelerin adeta tuvalet girişlerini doldurduğu ihtiyaç mekanları bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden adeta kaderine terk edildiği görülmüştü.

ÖNLEM ALINIYOR

Park tuvaletlerindeki pis görüntüler üzerine yetkililer önce temizlik yaparak daha sonra mevsim itibarı ile pek de ilgi görmeyen tuvaletler için çareyi şimdilik kapatmakla buldu. Ayrıca her şeyden önce bazı kişilerin de sorumsuzca kullandıkları ve bıraktıkları tuvaletler de diğer insanlar tarafından da tepki gördü.