PALMİ BİSKÜVİ'DEN PERSONELİNE ANLAMLI HEDİYE

TAKİP ET

Karaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Palmi Bibküvi, personeline yönelik anlamlı bir davranışta bulundu.

Karaman’ın yakından tanıdığı işadamlarından Lütfi Arslan, fabrika bünyesinde çalışan personeline sigarayı bıraktıkları için para ile ödüllendirdi.
    Palmiye  Bisküvi Yönetim Kurulu Lütfi Arslan, yeni bir ilke imza  atarak  ‘Dumansız Hayat, Sağlıkla Yaşam’ projesini hayata geçirdi ve çalışanlarından sigarayı bırakanları ödüllendirdi.
    Palmi Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Arslan, sigarayı bırakan 22 çalışanını  ödüllendirirken,  Sigarayı bırakarak, sağlıklı yaşamı tercih edenlere desteklerinin devam edeceğini belirterek:
    “Palmiye  olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Çalışanlarımız ile yaptığımız görüşmeler sonunda 22 kişi sigarayı bırakma kararı verdi ve sigara paketleri ile çakmaklarını o anda attılar. Bu kararları bizleri mutlu etti ve bizde onları çam sakızı çoban armağanı ile ödüllendirdik. Bu desteğimiz bundan sonra büyüyerek devam edecektir.”
30 yıldır günde 1 paket sigara içtiğini söyleyen bir çalışan ise, bu kararı vermesinde öncü olan Lütfi Arslan’a teşekkür ederken, şu ana kadar sigaraya 100 bin lira ödeme yaptığını belirtirken, Tuna isimli kişi ise, önemli olanın zorları başarmak olduğunu, sigarayı bırakmanın da zor olmasına rağmen bunu tercih ettiklerini söyledi ve Herkese Sigarasız bir dünya diledi.
    GÜMRÜK BELGESİNİ DE ALDI
    İlklerin öncüsü haline gelen Palmiye Bisküvi ise gümrükleme belgesini aldı. Güvenin bir simgesi olarak kabul edilen belge sayesinde, Palmiye Bisküvi ihracatlarda gümrükleme işlemlerini kendi tesislerinde gerçekleştiriliyor.