Özel İdaresi Ekipleri Karla Mücadeleyi Aralıksız Sürdürüyor

TAKİP ET

İlimiz genelinde etkili olan kar yağışı ile birlikte İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından başlatılan yol açma çalışmaları, köylerimizde 7/24 çalışma esasına göre devam ediyor.

        Merkezdeki etkisini kaybeden kar yağışı, İlimize bağlı köylerde devam ettiğinden İl Özel İdaresi ekipleri vatandaşlardan gelen talepler ve program doğrultusunda gece gündüz demeden yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Evren Çakır, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Atabay, Mustafa Yangöz ve Yol ve Ulaşım Müdürü Hüseyin ALPARSLAN ile birlikte karla mücadele çalışmalarının sürdüğü köylerimizi ve ekiplerimizi ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundular.

        Üçkuyu, Başkışla ve Yılangömü-Göcer arasında sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek Muhtar ve ekipler ile birebir görüşüp bilgi alan Çakır ve beraberindeki yetkililer, şu ana kadar ulaşılamayan bir köy ya da hastamızın olmadığını ve ihbarlara anında yanıt verildiğini belirttiler.

        Ekiplerin teyakkuzda olduğu ve kar yağışı devam ettiği sürece yol açma çalışmalarının aralıksız sürdürüleceği bildirildi.