Özel çocuklara özel ziyaret

TAKİP ET

Vali Meral Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulunu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Vali Fahri Meral, Karaman Merkez Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulunu ziyaret ederek öğrenciler tarafından yapılan ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin anlatıldığı sergiyi gezerek incelemelerde bulundu. 

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında okul öğrencileri tarafından hazırlanan sergiyi gezerek bir süre incelemelerde bulunan Vali Meral, öğrencilerle sohbet ederek sergi hakkında yetkililerden bilgiler aldı.  

Vali Meral, Çanakkale Savaşını yansıtan unsurların yer aldığı ve öğrencilerin el becerilerini yansıtan çalışmalar nedeniyle okul müdürü ve öğrencileri tebrik etti. Vali Meral,  sergi gezisinin ardından aynı okulda özel eğitim gören öğrencilerin bulunduğu sınıfı ziyaret etti.

Yakından ilgilendiği ve sohbet ettiği öğrencilerin etkinlik ve çalışmalarını bir süre takip eden Vali Meral, okul müdürü Mustafa Yağcıoğlu’dan öğrencilerin gelişimine yönelik verilen eğitimler hakkında bilgiler aldı.

Vali Fahri Meral’in Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokuluna gerçekleştirdiği ziyarete İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt eşlik etti.