Oturarak voleybol takımı Budapeşte'ye gidiyor

TAKİP ET

Vali Fahri Meral, A Milli Takım kadrosuna davet edilen İl Özel İdaresi Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı sporcu ve çalıştırıcısını makamında kabul etti

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette çalıştırıcı Aziz Hopyar, kabulden dolayı Vali Fahri Meral’e teşekkür ederek voleybol takımının Hırvatistan’ın Porec şehrinde düzenlenen şampiyona hakkında bilgiler verdi.

21 - 24 Şubat tarihleri arasında Hırvatistan’ın Porec şehrinde düzenlenen eleme maçlarında rakiplerini mağlup eden ve grupta şampiyon olarak Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazanan Oturarak Voleybol Takımını tebrik eden Vali Meral, A Milli Takımımızın elde ettiği böyle büyük bir başarıda, Karaman İl Özel İdaresinden sporcuların da yer almasının Karaman adına sevindirici olduğunu söyledi.

Vali Meral, bu büyük başarıyı elde eden A Milli Takımımıza ve İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Oturarak Voleybol A Milli Takımımızın da katılacağı Avrupa Şampiyonası 15 -20 Temmuz  tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte kentinde yapılacak.