OTOGAR KAVŞAĞI..

TAKİP ET

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve şehrin en önemli şehir girişleri olan Karaman-Konya Yolu Girişi üzerinde bulunan kavşaklarda düzenleme çalışmaları devam ediyor.

OTOGAR KAVŞAĞI BEĞENİ TOPLADI

Çalışmalar kapsamında kavşaklar üzerine Türk Dili'nin Başkenti Karaman'ı en güzel biçimde ifade edecek ay-yıldızlı görsel ve 16 Türk Devletlerini temsilen yıldız figürleri (direklerde) yerleştirildi.
Ay yıldız görseli ile yıldız figürlerinin konulmasının ardından otogar kavşağı yeni bir görünüme kavuştu. 
Konya istikametinden Karaman istikametine gelen ve Mut istikametinden şehrimize gelen vatandaşları artık ay yıldız görseli karşılıyor. Akşam saatlerinde ise kırmızı ve beyaz rengine bürünen görsel vatandaşlar tarafından beğenildi.
Kavşak üzerinde daha önce Yunus Emre Camisi’nin yanında bulunan kurumuş vaziyetteki çınar ağacı yerinden sökülerek kavşağa konulmuş ve eleştirilere maruz kalmıştı. 
Ay ve yıldız görselinin konulmasının ardından vatandaşların kavşak düzenlemesiyle ilgili yaptığı yorumlar ise şu şekilde:
Ahmet Aliye Taşer: Dünya karanlık, parlayan bir aya ihtiyacı var. işte o parlayan ay, Dünyanın bu kara gününde Türkiye aydınlık için çalışan ve ışıklandıran aydın insanlara minnettarız..Karaman güzelleşiyor..
Ziya Bayır: Başkanım emeğinize sağlık. Çok güzel olmuş. Yalnız yatay durumdaki yıldızlar çok yolun içinde değil mi. Yarın yüklü bi kamyon gelse zarar verebilir.
Eyüp Köğce: Güzel bir proje olmuş Durmak yok gayretle çalışmaya Devam Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Muhammet Bogucu: Elinize emenize sağlık başkanım.
Murat Çınar: çok güzel olmuş başkanım gerçekten... Emeklerinize sağlık...
Kasım Özel: Emeği geçenlerden Allah cc razı olsun güzel bi eser hele de rahmetli Erbakan Hocamızın adı verilen parkın önünde olunca daha bi güzel daha bi anlamlı.
Abdullah Efe Kutucu: Projeyi tamamlamak için o 16 yıldızların altına sağlam ketenden yapılma bayraklarını da assak çok daha şahane olur diye düşündüm bir tasarımcı olarak.
Aliosman Taser: Mükemmel bi çalışma olmuş Karaman için ellerinize sağlık