Osman Sağlam: "Türkiye Yüzyılı'nda Ülkemizi Yeniden Beraber İnşa Ve İhya Edeceğiz"

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili adayı Osman Sağlam, yaptığı açıklamasında şöyle dedi; 

“Değerli Karamanlılar
Bin yılın felaketiyle karşı karşıya kaldığımız bu dönemde, devlet olarak bir yandan depremin maddi manevi enkazıyla boğuşurken bir yandan da demokrasinin gereği bir seçim yarışına girdik. Bu anlamda yüce davamıza adanmışlığımızı yeniden hatırlatmak istiyorum. Türkiye Yüzyılı'nın mimarı bir parti olarak, AK Parti geçmişi ve geleceği birleştirmiş, mazinin değerlerini atinin aydınlık ufuklarına nakşetmiştir.
AK Parti olarak tüm yurttaşlarımızı birinci sınıf vatandaş olarak görüyoruz. Birbirimize muhtaç olduğumuzun farkındayız ve bu acı günlerde bir bütün halinde olmalıyız. Küresel kovid salgını, orman yangınları, kuraklık, seller ve son olarak yaşadığımız deprem hepimizi derinden etkiledi. Siyasetin amacı ise, hizmet etmek ve milletimize yardımcı olmaktır. Biz AK Parti olarak, bu felaketlerin bir daha yaşanmaması adına ciddi planlamalar yapıyoruz. Afet, kriz ve risk yönetimi vizyonuyla kurumsal reformlar ve iyileştirmeler uyguluyoruz. İnsan kaynaklarımızın kalitesini artırıyor, fiziki alt yapıyı güçlendiriyoruz ve her deneyimi kendi bünyemizde pekiştiriyor ve koordine ediyoruz.
Hak, adalet ve hizmet bizim temel değerlerimizdir, önceliğimiz ise insandır. Devlet, sivil toplum, ekonomi ve siyaset; tüm toplumsal süreçler ve kurumlar, insan için vardır ve bizim bakış açımızda da öyle olmalıdır. Bu zor zamanlarda, Türkiye Yüzyılı için milletimize verdiğimiz ahdimizi unutmadan, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. AK Parti olarak, yolumuzdan şaşmadan, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Bir dünya partisi olarak ülkemizi iyilerin en iyi pozisyona getirmek bizim öncelikli amacımızdır. Bu hedefe ulaşmak, öncelikle bir zihniyet devrimi yapmayı gerektirir. AK Parti’nin kuruluşu bile bu zihniyet devrimini gerçekleştirmek için bir adım olarak görüldü. AK Parti öncesi döneme bakıldığında, milli savunmada İHA ve SİHA'lar gibi teknolojik yenilikler niçin gerçekleştirilemedi? Türkiye, Mavi Vatan'daki varlığını neden ortaya koyamadı? Yerli otomobil, helikopter, gemi gibi kritik araçlar neden üretilemedi? Ülkemiz neden kendi milli uçağını yapacak bir güce ulaşamadı? Tüm bu soruların cevabı, tek bir kelime ile ifade edilebilir: Zihniyet... Güçlü ve büyük Türkiye idealine inanan yerli ve milli bir zihniyete sahip kadroların olmamasından kaynaklanıyor.
Bugün geldiğimiz noktada tam bağımsız Türkiye ideali için yürüttüğümüz mücadelede, etkin dış politikamızla, milli savunma sanayisinden yerli otomobilimize ve milli uzay programımıza, kamu sağlığından sosyal güvenlik sistemimize kadar birçok alanda milli bir gurur tablosu sergiliyoruz. 20 yıldan fazla süren iktidarımız boyunca ülkemizin dünya siyaset paradigmasına vizyoner bir anlayışla insan onurunu, hakkaniyeti, adaleti, barışı, müzakereyi, karşılıklı rızayı ve dayanışmayı taşıyabilmesini sağladık. Artık ikinci yirmi yılımızı yaşıyoruz ve bundan sonra da daha da başarılı olacağımıza olan inancımız tamdır.
AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın 2023 seçimlerinde büyük bir başarı elde etmesi için ev ev, kapı kapı ve gönül gönüle çalışacağız. Milletimizin hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde bize güçlü bir şekilde destek vereceğine inanıyoruz. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nı büyük bir çoğunlukla Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşıyarak liderliğimizde “Türkiye Yüzyılı”nın kapılarını açacağız.
Hükümetimizin engin başarıları her vatandaşımız tarafından taktirle karşılanmaktadır. 20 yılda gerçekleştirdiğimiz kalıcı hizmet ve eserler siyasetimizin uygulamalarıyla milletimizin hizmetindedir. 
Yeni bir başlangıç olan Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizi yeniden beraber inşa ve ihya edeceğiz.





karaman osman sağlam