OSB'DE 175 BİN M2'LİK ALANDA ASFALT HAMLESİ

TAKİP ET

Son yıllarda çevresel alt yapı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken ve yatırımcılara cazip gelen Karaman Organize Sanayi Bölgesi giderek ivme kazanıyor.


OSB ÇEVRE ÇALIŞMASI İLE TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK
ORGANİZE SANAYİ’DE 175 BİN M2’LİK ALANDA ASFALT HAMLESİ

Sanayi Bölgesinde başlatılan yol, asfalt çalışmalarında 175 bin metrekarelik hedef doğrultusunda çalışmalar da hız kazandı.
Bugüne kadar 80 bin m2’yi aşan asfalt hizmetlerinde OSB’nin daha da modern halini  alacak 175 bin m2Lik asfalt hedefi ummalı bir şekilde planla dahilinde ilerliyor.
Belediye’nin destek verdiği çalışmalarda ayrıca Karaman OSB Bölge Müdürlüğü de, yeşil alan, çevre peyzaj düzenlemesi, yol, kaldırım, refüj çalışmasından elektrik, gaz, iletişim alt yapı hizmetlerini hassasiyetle takip ediyor.
Ayrıca sanayi bölgesinde çeşitli sektörde yeni kurulan ve kurulma aşamasında olan çeşitli sanayi fabrikaları alanları önünde de çevresel hizmetlerde, yol ve kaldırım hizmetleri de beraberinde yapılıyor.
Alt yapı hizmetleri ile adeta çehresini de yenileyen Karaman Organize Sanayi Bölgesi mevcut 7 milyon m2’lik kullanım alanının yanı sıra 3 milyon m2’lik sahada da çalışmalarına yön veriyor.
Yine Belediyenin destek verdiği çalışmaların yanı sıra Karaman Organize Sanayi Bölgesinde süregelen alt yapı hizmetleri içinde OSB büyük bir çoğunluğunu kendi kaynağından kullanıyor.