OSB Başkanı Boynukalın: Bifa, Karaman'ın Gururudur

TAKİP ET

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl açıklanan ve 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan BİFA A.Ş firmasını tebrik etti.

Karaman sanayisinin çok daha güçlü ve üretken olması için yapılan tüm çalışmaların yanında ve destekçisi olduklarını kaydeden Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, firmaların ihracat, üretim, istihdam gibi alanlarda üretimin lokomotifleri, olduğunu belirterek, “Karamanımızın öncü kuruluşlarından Bifa Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş, bu yılda Karaman’da başta sanayiciler olmak üzere her kesimi gururlandırdı.” ifadelerini kullandı.

Başkan Boynukalın, “Karaman’ın sanayi ve üretim alanında son yıllardaki gelişmişlik göstergesi, bizleri mutlu etmektedir. Gerek gıda gerekse makine sanayi sektöründeki bu sinerji, pandemi sürecinde de sürekli üretim ve çaba ile devam etmiştir. Bu kapsamda bu yıl ilk 500 sanayi kuruluşu arasına giren Bifa A.Ş firmamızı tebrik ediyor ve bu doğrultudaki gayretlerini de destekliyoruz.

 “BİFA GURURUMUZDUR”

Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmaları Türkiye ekonomisine tutulan güçlü bir ayna niteliğindedir. Ve bugüne kadar akademik düzeyde birçok tez ve araştırmaya konu olmuştur.

Karamanımızın ve ülkemizin köklü firmalarından biri olan Bifa Bisküvi ve San. A.Ş, istikrarlı yapısı, üretim disiplini ve yükselen ihracat verileriyle her daim Karaman’ımızın örnek bir firması olmuştur.

Bifa Holding’in Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında son yıllarda sürekli yer alması üretim, istihdam ve ticaret potansiyelinin istikrarlı bir şekilde yükselmesine sebep olmuştur.

Yine Karamanımızda nice firmaların da önümüzde yıllarda bu listelerde yer almasını arzuluyor, bizlere her yıl bu gururu yaşatan Bifa Holding Yönetim Kurulunu kutluyor ve tüm çalışanlarını da tebrik ediyoruz.”dedi.

karaman bifa iso 500 büyük sanayi kuruluşu organize sanayi bölgesi kemal boynukalın