ORYANTRİNG BÖLGE YARIŞMASI DENİZLİ'DE YAPILDI

TAKİP ET

Gençler A-B  Kız ve Erkek takımları bölge yarışması 3 nisan 2018 tarihinde Denizli Pamukkale üniversitesinde yapıldı. İlimizden Anadolu Lisesi Oryantring takımı olarak toplam 20 sporcu katılmış ilimizi başarı ile temsil etmiştir.

            Yarışan sporcular ilk defa katıldıkları yarışmada ilimizi başarı ile temsil etmiştir. Yarışma sonrası sporcular Pamukkale travertenlerinde gezerek yarışmanın yorgunluğunu atmış ve güzel vakit geçirmiştir.

            Sporcu çocuklarımız çok kısa bir sürede hazırlanarak, yarışmada almış oldukları dereceler ile gelecek yarışmalarda daha başarılı dereceler ve sonuçlar alabileceklerini kanıtlamışlardır.

            Sporcularımız için tüm fedakarlıklardan kaçınmayan Karaman Oryantring İl Temsilcisi Yakup Tamer Çıtlak, antrenmanlarını yaptıran Oryantring Antrenörü Bahadır Özcan, çalışma ortamlarını sağlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Münevver Uysal ve antrenmanlarda ve yarışmada yanımızda olan Karaman Oryantring İl Hakemlerinden Mualla Çıtlak, bize desteklerini esirgemeyen Karaman Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’e teşekkür ederiz.

            Karaman, 2015 yılında Türkiye Yıldızlar ve Küçükler şampiyonası ile Gökçe Çamlığı’nda yapılan yarışmayla tanıştığı oryantring sporunu çok daha iyi seviyelere taşımak için ilk adım atılmış oldu.

Haber: Mehmet İSSİ