ORTAOBA KÖYÜNDEN AFRİNE DESTEK

TAKİP ET

Karaman Merkeze bağlı Ortaoba köyü köylüleri, kendi aralarındaki topladıkları 15.290 TL tutarındaki bağışı TSK Güçlendirme Vakfına yatırdı.

Ortaoba Köylüleri “Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet Milletimize sabırlar diliyoruz Gönüllülük esasına dayalı olarak köyümüzde başlatığımız Afrine destek kampanyamıza katılan tüm köylülerimize teşekkür ederiz. Mehmetçiğimiz için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.
    Bu anlamlı hareketlerinden dolayı AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Kale ve Ak Parti Karaman il yöneticilerinden oluşan bir heyetle köylüleri ziyaret edip bu anlamlı bağışlarından dolayı teşekkür ettiler.
AK Parti Karaman Millet Vekili Recep Şeker “Mehmetçiklerimize kayıtsız kalmayarak Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağış yaptınız. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde sizler bunun en güzel örneklerinden birini, askerlerimizin yanında olduğunuzu gösterdiniz. 
Yaptığınız bu bağıştan dolayı başta Mehmetçiklerimiz olmak üzere ülkem, milletim ve şahsım adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Buradan Afrin Harekatında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” diye konuştu.