ÖRNEK MUHTAR..

TAKİP ET

Karaman'da Tabduk Emre Mahallesi Muhtarı Adem Ülküseven, kendi traktörü ile mahallesinin yollarını kardan temizledi.

MUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ,  TRAKTÖRÜYLE SOKAKLARI TEMİZLİYOR

İlimizde etkili olan kar yağışının ardından bir çok mahallenin sokakları trafiğe kapandı. 
Tabduk Emre Mahallesi sakinleri de mahalle muhtarı Adem Ülküseven’i arayarak yollarının açılması için yardım istedi.
Ülküseven yoğun telefon taleplerinin ardından kendi traktörünün arkasına kürüme aparatı takarak mahallenin kapanan yollarını açmaya başladı.
Muhtar Ülküseven, yaptığı açıklamada, “Bu bir tabiat olayı beklediğimizden çok daha aşırı derecede bir yağış oldu. Belediye her yere yetişemiyor. Kar yağdığı günden bu yana telefonlarım susmuyor. O günden bu yana kendi traktörümle mahalle sakinlerine hizmet vermeye çalışıyorum. Mahalle sakinlerinden ricam biraz anlayışlı olmaları. Geceleri belediyeden kepçe alıyoruz ama yetişemiyoruz. Gündüzleri de kendi traktörümle çalışıyorum. Biz yolları açtıktan yarım saat sonra yeniden yollar kapanıyor ama yılmayacağız bu yolların hepsini açacağız. Günlük en az 15 araç mahallemizde karda mahsur kalıyor ve kurtarıyoruz. Tabduk Emre Mahallesi sakinlerinde benim telefon numaram mevcut. Yolumu açılacak arabamı çekilecek her zaman mahallemizin emrindeyiz. Ben 7 gündür neredeyse geceleri de uyumuyorum” dedi.
Mahalle muhtarının kendi traktörü ile yolları açtığını araçları kurtardığını belirten mahalle sakinleri, “En büyük muhtar bizim muhtar” sloganı atarken, muhtarın bu çalışmalarından çok memnun olduklarını ve muhtarlarına teşekkür ettiklerini dile getirdi.