ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

TAKİP ET

AK PARTİ KARAMAN İL BAŞKANI NAZMİ ÜNLÜ

 

; “ÇANAKKALE ZAFERİ TARİHİMİZE ALTIN HARFLERLE YAZILMIŞ ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”    Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü yayınladığı mesajında şöyle dedi;    

“Kahramanlıklarla dolu tarihimizde, 1915 Çanakkale Zaferi tarihimize altın harflerle yazılmış önemli bir dönüm noktasıdır, Türk Milleti'nin şartlar ne olursa olsun ülkesi ve vatanı için nasıl bir mücadele ortaya koyabileceğinin en büyük delili ve en şanlı nişanesidir.
Çanakkale'de omuz omuza vatanlarını müdafaa ederken şehit düşenlerin yan yana yattığı şehitliklerden aldığımız ilhamla, kardeşliğimizin pekişmesi için çalışıyor, ülkemize yönelik her türlü fitne ve nifak girişimlerine karşı tek yürek halinde mücadele ediyoruz. 
Vatan toprakları için savaşmış ve bugün Çanakkale'de yan yana yatan şehitlerimiz, milletimizin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin de en güçlü göstergesidir. Şehitlerimizin kahramanlıklarından aldığımız ilhamla, ülkemizi tarihine, kültürüne ve medeniyetine yakışır şekilde büyütmeye, güçlendirmeye ve yüceltmeye devam ediyoruz.
18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümünün ve Şehitler Günü'nün kutlu olmasını diliyorum. Mehmet Akif'in 'Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi' dediği büyük kahramanlar, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.”