Omurilik Felçli Karamanlı Paralimpik Okçu Bahattin Hekimoğlu Engel Tanımıyor

TAKİP ET

Omurilik felci geçirdikten sonra hayata geri dönen Paralimpik okçu Bahattin Hekimoğlu, hedefi tam 12'den vurdu.

2006 yılında iskeleden denize balıklama atladıktan sonra dibe çakıldı. Boynu kırıldı. Elleri ve bacakları felç kaldı. Karaman’ın Taşkale köyünden olan Bahattin Hekimoğlu, sessiz sedasız Para Okçulukta şampiyon olup, Ay Yıldızlı bayrağımızı Uluslararası alanda göndere çekmiş ve İstiklal marşımızı söyletti.

Engelli Olmak Şampiyon Olmaya Engel Değildir...

Bahattin Hekimoğlu, Para Okçuluk 2018 de Avrupa şampiyonu ve 2019 da Dünya Şampiyonu oldu ve şimdi de şampiyonluğunu egale edip Birleşik Arap Emirliklerinde bizleri gururlandırdı.

Bahattin Hekimoğlu yaptığı açıklamasında.  "Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentin de düzenlenen 7.fazza Uluslararası Para Okçuluk Turnuvası'nda bireyselde 1. olarak altın madalya kazandım. Ayrıca W1 mix takımda da 1. olarak toplamda 2 altın madalya ile ülkeme dönmenin gururunu yaşıyorum. Bu başarım da emeği gecen başta aileme, Milli takım hocalarıma ve kulübüm olan Okçular vakfına ve her ne kadar sahne arkasın da olsalar da bizler kadar emek veren refakatçılarımıza de çok teşekkür ederim” dedi.

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş'da, “Değerli Paralimpik okçu Bahattin Hekimoğlu kardeşimi Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanlığı olarak bu azminden ve başarılarından dolayı kutluyor, kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.