OKUMA PROJESİNDE ÖDÜLLER VERİLDİ

TAKİP ET

Sarıveliler Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği ile gerçekleştirilen 'Sarıveliler Okuyor' projesinde dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu.

OKUMA PROJESİNDE ÖDÜLLER VERİLDİ
Sarıveliler Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile gerçekleştirilen “Sarıveliler Okuyor” projesinde dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu.
111  sınıfta 5346 adet kitabın sınıflara dağıtılması  ile 20/01/2015 tarihinde başlayan proje öğrencilerin sınıflarına gönderilen kitaplardan hazırlanan sorularla sınava tabi tutuldu. Sınav 2. Sınıf, 3. Sınıf, 4. Sınıf, 5-6. Sınıf, 7-8. Sınıf ve 9-10-11-12. Sınıf kategorilerinde yapıldı. Sınav sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde ilçe kaymakamımız Ali Öner ve ilçe protokolü tarafından verildi.
Ödül töreninde İlçe Kaymakamımız Ali Öner bu projenin öğrencilerin kitap alışkanlığı kazanmasında teşvik edici bir çalışma olduğunu, ödülü sadece dereceye giren öğrenciler değil kitap okuma alışkanlığı kazanan tüm öğrencilerin kazandığını ve bu gibi projelerin ilçemizde daha yaygın olması gerektiğini söyledi. Daha sonra dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.