Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği Finali Karaman'da

TAKİP ET

Müsabakalar Karaman Lütfü Elvan Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek

Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği finalleri, 9-13 Haziran 2019 tarihleri arasında Karaman Lütfü Elvan Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Karaman Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu ve Ana Sponsoru Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla düzenlenen Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği, 9-13 Haziran 2019 tarihleri arasında Karaman Lütfü Elvan Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

81 ilde gerçekleşen mahalli yarışmaların ardından Adıyaman, Denizli, Giresun, Kastamonu, Kırıkkale, Mersin, Muş ve Yalova’da düzenlenen grup yarışmalarında finale yükselen okul takımları Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye Birinciliği yarışmalarında zirve mücadelesi verecekler. 

Yıldızlar ve gençler kategorilerinde 112 takım ve 600 sporcunun mücadele edeceği final yarışmalarında genel ve kız okul takımları, kendi kategorilerinde ilk dörde girip Türkiye derecesi elde etmeye çalışacaklar.

Karaman Lütfü Elvan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği yarışmalarının açılış töreni ise 10 Haziran Pazartesi günü saat 09.30’da gerçekleştirilecek.