Öğretmenden koronavirüse dikkat çekmek için Umut Yılı klibi

TAKİP ET

Karaman'da özel bir kolejde sınıf öğretmeni olan İshak Göktekin, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) dikkat çekmek için kentin doğal ve tarihi mekanlarını kullanarak hazırladığı "Umut Yılı" isimli klip hazırladı.

Söz ve müziği kendisine ait olan Göktekin’in Umut Yılı ismini verdiği klip sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Göktekin, yaptığı açıklamada, yaklaşık 40 kişilik bir ekip ve 35 farklı doğal ve tarihi mekanlarda klibin çekildiğini hatırlattı. 

küçüklüğünden bugüne müzikle uğraştığını aktaran Göktekin, klibin sosyal medyada paylaşılmasının ardından herkes tarafından beğenildiği ifade etti.  

Göktekin, “Daha önceden yeni yıl temalı bir bestem vardı.  Bunu malum şuan ki şartlar nedeniyle pandemiye, koronavirüse dikkat çekmek, sosyal farkındalık olması amacıyla farklı bir şekilde uyarladık. Bu klibin çekimlerini de Karaman’ın tarihi, doğal ve kültürel yerlerinde çektik. Klip çok ilgi gördü ve beğenildi. Çok güzel tepkiler aldık. Sosyal medyadan baya beğeni aldı. Sosyal farkındalık oluşturmak, hem yaklaşan yıl için güzel temennilerimizi iletmek hem de şuan ki mevcut durumdan birazcık insanlara umut aşılamak açısından güzel bir eser ortaya çıktı.”