ODALARI BİRLİĞİNDEN LOKMA TATLISI

TAKİP ET

KARAMAN ESNAF ODALARI BİRLİĞİNDEN LOKMA TATLISI İKRAMI

Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 22 Temmuz 2016 Cuma günü saat 22.00 'de Aktekke Kent Meydanında tüm şehitlerimiz için Lokma tatlısı ikramında bulundu.

Lokma tatlısı standını Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Vali Yardımcıları, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş ve Gazilerimiz, Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odalarnın Başkanları Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile Esnaf sanatkarlarımızla vatandaşlarımız ziyaret ettiler.

Birlik Başkanı Bayram Uysal yaptığı açıklamada Ülkemiz 15 Temmuz akşamı  bir darbe girişimine maruz kaldı. Yetkililerimiz ve halkımız sayesinde darbe girişimi önlenmiştir. Bizler Esnaf ve Sanatkarlar olarak her türlü darbeye karşıyız. Cumhuriyetimizin ve Demokrasinin yanındayız. Onun için bugün demokrasi nöbetindeyiz ve Karaman halkı ile beraberiz. Halkımıza lokma tatlısı ikram ediyoruz. Standımızı ziyaret eden şeref veren başta Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere herkese Teşekkür ediyoruz” dedi.