Nazif Kara Köfte&Kokoreç Karaman sınırlarını aştı

TAKİP ET

Karaman'ın en çok tercih edilen markası Nazif Kara Köfte&Kokoreç'in yeni şubesi, Konya'da kapılarını açtı.

“Lezzet Kralı” sloganıyla Karaman’da köfte ve kokorecin en çok tercih edilen markası haline gelen Nazif Kara Köfte&Kokoreç’in yeni şubesi, Konya’da kapılarını açtı. Merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesindeki açılışa Karaman’ın genç girişimcisi ve Nazif Kara Köfte&Kokoreç’in sahibi Nazif Kara, meslek odalarının temsilcileri ile Konya ve Karaman’dan çok sayıda davetliler katıldı. Konya mehteran takımı da açılışa gelen misafirlere unutulmaz bir gün yaşattı. Dua edilerek kurdele kesimi ile yapılan açılış yoğun ilgi gördü.

“Tüm Türkiye’de şube açmayı planlıyoruz”

Yeni şube ile ilgili görüşlerini paylaşan ve Konya gibi bir şehirde şube açmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Nazif Kara Köfte&Kokoreç’in sahibi Nazif Kara, “Karaman’da 2012 yılında ilk olarak Özlem Köfte&Kokoreç adı altında seyyar bir dolmuş ile lezzet yolculuğumuz başladı. Özlem Köfte&Kokoreç kısa sürede tüm Karaman’ın sevilen lezzet ve markası haline geldi. Şimdi de lezzet yolculuğumuza yeni bir halkamızda ekleyerek devam ediyoruz. Özlem Köfte&Kokoreç’in yeni markası Nazif Kara Köfte&Kokoreç olarak Konya’ya yeni bir şube açtık. Hedefimiz inşallah Konya’ya ikinci şubemizi kazandırmak olacaktır. Lezzet yolculuğumuzda Karaman sınırlarımızı aşarak tüm Türkiye’de şube açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

“Konya bizim için özel bir şehir”

Konya’nın aynı zamanda Mevlana’nın kenti olduğunu hatırlatan Nazif Kara, “Konya bizim için bu açıdan özel bir yere sahip. Mevlana’nın Konya’dan dünyaya yaydığı hoşgörü mesajına bir nebze de olsa katkı sunabilirsek, kendimizi çok mutlu sayacağız. Mevlana’nın ‘Ne olursan ol gel’ çağrısına uyarak ‘dünyayı gezip, Konya’yı görmeye gelen tüm hoşgörü âşıklarını Nazif Kara Köfte&Kokoreç de ağırlamaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

“Türkiye geneline açılmaya devam edeceğiz”

 

Nazif Kara Köfte&Kokoreç’in Türkiye geneline açılma stratejisinin süreceğini ifade eden Nazif Kara, “Hedefimizi, her şehrimize en az bir Nazif Kara Köfte&Kokoreç şubesi olarak belirledik. Bilindiği gibi biz köfte ve kokoreci dünya markası yapmak misyonuyla hareket ediyoruz. Eğer kendi milli yiyeceğimizi dünya markası yapacaksak, önce onu kendi halkımıza iyi tanıtmamız lazım. Yakın gelecekte başka büyük kentlerimizdeki şubelerimizin açılışlarını da şimdiden müjdeleyebilirim” dedi.