Nasuh Hoca; "Bu Şehrin Takımına Sahip Çık Ve Destek Olmanın Gururunu Yaşa"

TAKİP ET

Türkiye Profesyonel Futbol Ligi 3. Ligde İlimiz temsilcisi Karaman Futbol Kulübünün 13 Haziran 2023 Salı günü Ankara'da oynayacağı 2. Lige Yükselme Play Off Final Maçı için Karaman Kamuoyunun heyecanı üst düzeyde.

Pek çok kişi temsilcimiz Karaman FK’nın 2. Lige yükselmesi için son düzlük olan Ankara Eryaman Stadında 13 Haziran Salı günü oynanacak maç için destek mesajları yayınlarken, Karamanspor’un eski oyuncusu ve Teknik Direktörlüğünü yapan Karamanlı Nasuh Aköz’de Sosyal Medya hesabından yayınladığı mesajında; “Bu şehrin takımına sahip çık ve destek olmanın gururunu YAŞA” diyerek Karamanlıları desteğe çağırdı.

Nasuh Hoca’nın mesajı şöyle;

“İşte gün bu gün…!!!    

Bu şehrin takımına sahip çık ve destek olmanın gururunu YAŞA…..

Görmek ve anlamak zorundayız ki; memleketinin takımını tutmak bilinçli, içten, ilkeli bir iştir.

Kendi şehrinin takımını tutmak, bir felsefedir, hayata dair bir bakış açısıdır, dik bir duruştur.

Memleketinin takımına sahip çıkmak ve destek olmak, yerel kültürel zenginliğe sahip çıkmak, kendin olmak, kendin kalmaktır. Başarıyı değil; değerleri önemsemektir.

Şunu bilelim ki;

KARAMAN FK Karaman’ın adını taşıyan en büyük bayraktır.

Bu bayrağın ulaştığı her yer, dikildiği her burç Karaman’ındır. Meseleye böyle bakalım ve her şeyi bir kenara bırakarak #KARAMANFK ya sahip çıkalım.

Şehrimizi seviyorsak, KARAMAN adını bir marka olarak Türkiye’ye kabul ettirmek istiyorsak elimizde bundan daha iyi bir araç yoktur.

İşte bütün bu nedenlerle, KARAMAN FK  bu şehrin takımı olduğu kadar, aynı zamanda bu şehrin geleceğidir, kaderidir….!!!!!”