Mut'ta Kadınlar Kıraathanesi açıldı

TAKİP ET

Mut'ta Kadınlar Kıraathanesi açıldı. Pınarbaşı Mahallesinde faaliyete geçen 'Kardelen Kadınlar Kıraathanesi' ilçede bu alanda tek olma özelliğini taşıyor.

Sibel İçöz işletmeciliğinde faaliyete başlayan Kardelen Kadınlar Kıraathanesi, düzenlenen törenle hizmete girdi.
Pınarbaşı Mahallesinde hizmete giren Kadınlar Kıraathanesinin açılışı törenine, İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, işyerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Mut’a değişik bir vizyon, değişik bir anlam kattılar. Olmayan bir şeyi gerçekleştirdiler. Kendilerine başarılar diliyorum. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin, her şey gönlünüzce olsun diyorum” dedi.
Mut Kaymakamı İhsan Ayrancı da, Kadınlar Kıraathanesinin ilçemize hayırlı olmasını dileyerek, “Gerçekten çok farklı bir düşünce. Güzel bir fikir olarak ortaya çıkmış. Kadınlarımızın sosyalleşmesi, sosyal hayatın içerisine katılması anlamında önemli bir adım, diye düşünüyorum. İlçemize hayırlı uğurlun olsun. Sahiplerine de hayırlı bereketli helalinden bol kazançlar getirsin İnşallah” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Sibel İçöz işletmeciliğindeki Kardelen Kadınlar Kıraathanesi, kurdele kesilerek hizmete sokuldu. Kaynak: mutunsesi.com

Karaman Mut Kadınlar Kıraathanesi