MÜSİAD TİCARET TOPLANTILARINA BAŞLIYOR

TAKİP ET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Sektör Kurulları Komisyonu tarafından üyeler arası ticari ilişkilerin gelişmesi, üyelerin ticari hacimlerinin artması ve yeni iş bağlantıları yapılması amacıyla Bölgesel Ticaret Toplantıları organize edilmektedir.

 Gerçekleştirilen Bölgesel Ticaret Toplantıları sayesinde bölge ekonomisine katkı ve canlılık getirildiği gibi toplantı kapsamında gerçekleştirilen firma tanıtımları, ikili iş görüşmeleri (B2B) ve yurtdışından gelen alım heyetleriyle de üyelerinin fiili iş bağlantıları yapması sağlanmaktadır.
    Bu kapsamda 13 Ocak 2018 tarihinde Kaya İzmir Termal ve Kongre Merkezi 150 stant ve 3.500 m2 alanda bölgede yer alan şehirlerden, MÜSİAD üyelerinin ve üye olmayan iş adamlarının katılımı ile gerçekleştirilecek Bölgesel Ticaret Toplantısı’nın, daha etkili ve daha verimli olması için bölgede alım yapan kamu kurum, kuruluş ve iştiraklerinin satın almacılarının da katılımları beklenmektedir.
    Bu çerçevede, bahsi geçen organizasyona kamu kurum, üniversite ve belediye iştiraklerinin satın alımcılarının katılması da arzu edilmektedir. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye 0 212 395 00 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.