MÜSİAD'dan TSO ve Ticaret Borsası'na Ziyaret

TAKİP ET

Müstakil Sanayici İş adamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Başkan Yardımcısı Ali Özkor, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Kaya, Emircan Sevinç ve Genel Sekreter H. Fatih Fındık'ı ziyaret ettiler.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretlerinde MÜSİAD heyeti ilimizin ekonomik sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili fikir alış verişinde bulunulmasının ardından Başkan Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretlerinden ötürü MÜSİAD Başkanı Musa Akgül ve Yönetimine teşekkür ettiler. Ziyaret sonunda hediye takdiminde bulunuldu.

Daha sonra Karaman Ticaret Borsasını ziyaret eden heyet ziyaret kapsamında Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Musa Akgül; İlimizin ekonomik durumu, yapılan programlar, çalışmalar ve güncel konulardan bahsederek bir süre sohbet ettiler.

Başkan Çavaş, Kurum olarak gerekli ortak çalışmalar yapılabileceğini ve Karaman Ticaret Borsası olarak MÜSİAD’A her zaman destek vereceklerini söyledi.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, MÜSİAD Karaman Şube Başkanı Musa Akgül ve MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyarete, MÜSİAD Karaman Şube Başkanı Musa Akgül, Müsiad Ticaret Ofisi Başkanı Osman Erdoğan, Başkan Yardımcıları Ahmet Yıldızbaş, İbrahim Politoğlu ve Şube Müdürü Hüseyin Çölmek katıldı.