MUHTARLARLA İSTİŞARE..

TAKİP ET

Karaman'a 7 ay önce ataması yapılan Vali Süleyman Tapsız, Halk buluşmaları ve Muhtarlarla istişare toplantılarına önem veriyor.

Karaman’da Her ay başlattığı Muhtarlar Toplantı günlerini Yeni Yılda Ocak ayında da devam eden Vali Tapsız, Karamanlı muhtarların sorun talep ve önerilerini dinliyor.

Karaman Valiliği Toplantı Salonunda İlde mahalle buluşan Vali Tapsız, bu toplantılarla muhtarların, sorun ve ihtiyaçlarınızı ilgili kurum müdürlerine aktararak, birlikte çözüm üretme çabasında olacaklarını kaydetti.
Karaman Valisi Süleyman Tapsız, son on yılda muhtarların özlük haklarında önemli gelişmeler kat ettiğine de değinerek, ülkede imkânların arttıkça her geçen gün muhtarların konumu da güçleneceğini ifade etti.
Kalkınma, huzur ve istikrarın yerelde başladığına dikkat çeken Vali Süleyman Tapsız, bu anlamda halkın güveniyle göreve gelmiş muhtarların mahallelerden köylere çözüm noktasında insiyatif alarak öncü ve rehber konumunda olduklarını hatırlatarak çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Toplantı karşılıklı görüş alışverişlerinin sunulması ile daha da anlam kazandı.