MUHTAR İBRAHİM AKÖZ VEFAT ETTİ

TAKİP ET

Karaman'In tanınmış ve sevilen simalarından, Yunuskent Mahallesi Muhtarı, Kent Konseyi eski Başkanı,


MUHTAR İBRAHİM AKÖZ VEFAT ETTİ
 Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi, Karaman Belediyespor Teknik Direktörü Nasuh Aköz’ün babası İbrahim Aköz geçirdiği kalp krizi sonrası Konya’da yapılan ameliyata rağmen dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.
    İbrahim Aköz’ün cenazesinin bugün öğle namazını müteakip Musallada kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.
    Uyanış Gazetesi olarak Merhumua Allah’tan rahmeti kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
BAŞKAN ÇALIŞKAN'DAN TAZİYE MESAJI
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Yunuskent Mahallesi Muhtarı, eski Kent Konseyi Başkanı ve Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi olan İbrahim Aköz'ün vefatı nedeni ile bir taziye mesajı yayımladı.
Başkan Çalışkan mesajında; “Yunuskent Mahallesi Muhtarı, önceki dönem Kent Konseyi Başkanı olan aynı zamanda Karaman Belediyespor futbol takımımızın teknik direktörü Nasuh Aköz'ün babası İbrahim Aköz'ün vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisi uzun yıllar bir çok konuda mesai harcadığımız değerli bir büyüğümüzdü. Merhum İbrahim Aköz'e Allahtan Rahmet, tüm ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar dilerim” dedi.
KENT KONSEYİ BAŞKANI ALİ KONUKSEVEN'DEN TAZİYE MESAJI
Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden, Kent Konseyi önceki dönem başkanlığı yapan ve aynı zamanda Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi olan, İbrahim Aköz için bir taziye mesajı yayımladı.
Konukseven mesajında, “Kent Konseyimizin yürütme kurulu üyelerinden olan ve aynı zamanda önceki dönem Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Aköz'e Allah'tan Rahmet, ailesine ve tüm sevdiklerine başsağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun.” dedi.