MODERN ÇİKOLOTA'YA ZİYARET

TAKİP ET

Karaman Tarım İl Müdürü Ahmet Haşim KESKİN, Karaman Organize Sanayii Bölgesinde bulunan Modern Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tesislerini ziyaret etti.

İl Müdürü KESKİN'e Gıda ve Yem Şube Müdürü Fatih AYAZ ile Arazi Edindirme Şube Müdürü Yılmaz BÜYÜKATEŞ eşlik ettiler.

Ziyaretinden dolayı İl Müdürü KESKİN'e teşekkür eden Modern Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi TAYYAR, Karaman ekonomisinde tarımın yerinin çok önemli olduğunu, ilimiz sanayisinin de ağırlıklı olarak tarıma dayalı olduğunu belirterek, tarım ve sanayi entegrasyonun sağlanmasında tarımsal sanayiye yönelik üretimin artırılmasının gerektiğini söyledi. 
İl Müdürü Ahmet Haşim KESKİN ise Karaman ekonomisinde tarımsal üretim ve tarımsal sanayinin önemli bir yere sahip olduğunu, tarım ile sanayi sektörünün birlikte planlanarak, bütünleşmesinin gerekli olduğuna değinerek, gelişmiş ülkelerin tarım ve sanayisinin birbirini desteklediğini, birinin diğerini engellemediğini, tarım ve sanayide dengeli bir yapılanma olduğunu, tarım ürünlerinin, üretildiği yerde işlenmesiyle çiftçilerimizin gelirlerinin yükseleceğini söyledi. 
KESKİN, Karaman gıda sanayisinin ülkemizde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek aynı zamanda tarım ve hayvancılık alanında da faaliyetleri olan Vehbi TAYYAR Beye İlimiz tarımına bu anlamda sağladığı katkılardan  dolayı teşekkür etti.