Mix Masajı Deneyimi ile Huzura Kapı Açın!

TAKİP ET

Eğlenmek, gezmek, seyahat etmek, dans etmek, spor yapmak bunların hepsi çok güzel etkinlikler ancak yoğun yaşadığınızda sonunda ihtiyaç duyacağınız rahatlatıcı bir masaj olacaktır. Doğamız böyle, enerjimiz hiç bitmeyecek gibi günlük koşturmalarda kendimizi kaybederiz ancak bir yerden sonra beynimiz ve vücudumuz alarm vermeye başlar dinlenmek isteriz. Eve gidip uyumak bu yorgunluğu gidermediğinde, bedeninizde ağrılarda baş gösterdiğinde bodo.com’dan satın alabileceğiniz Mix Masajı ile yenilenirsiniz. bodo, deneyim hediye konseptiyle şaşırtıcı sürprizler sunan, sıra dışı online hediye mağazasıdır. Burada herkesin ilgisini çekecek onlarca deneyim var, aralarında en popüler olanlarından birisi ise sunduğu ek hizmetlerle huzurlu dakikalarınızı uzatacak olan, Mix Masajı’dır. Karışık masaj denmesinin sebebi ise farklı masaj tekniklerinin sağlık şikayetleriniz ve arzularınıza göre bir arada kullanılıyor olmasıdır. 60 dakikada hem stresten hem de bedeninizdeki yorulmaya bağlı ağrılardan kurtulabilirsiniz. Ardından sıcacık jakuzi dinlenmek gibi rahatlamayı devam ettirecek bir kaç özel fırsatınız daha olacak.
Mix Masajı nasıl geçer?
bodo, sizlere bu gibi deneyimleri öylece sunmaz. Kaliteden ve güvenilirlikten anlayan çalışanlarını öncesinde sizler için test etmek üzere bu kurumlara yönlendirir. Örneğin Mix Masajı deneyiminin geçeceği SPA merkezinin hijyen ve hizmet kalitesi sizler için çoktan incelendi. Fiyatı da SPA merkezinin sunduğu fiyatla aynı, tıpkı tüm deneyimlerinde olduğu gibi. Bu hediye size verildikten sonra 9 aylık kullanım süresi olacak bu sebeple kullanmak için en uygun günü bekleyebilirsiniz. O gün geldiğinde SPA’yı ziyarete gidersiniz. Masaj için gereken havlu takımı ve terlik, hamam ve sauna gibi bölümleri kullanmak isterseniz diye de peştamal sağlanır. Uzman masör sizi ayrı bir odaya alır başlamadan önce sağlık şikayetleri ya da taleplerinizi dinler buna göre uygulamaya geçer. Tay, spor, klasik ve tedavi masajlarının karışımı olan bir terapi uygular. Ayrıca bel, sırt, boyun ve bacaklarınızdaki ağrıları geçirecek, manuel terapi de uygular. Toplamda 2.5 saat burada kalabilirsiniz o yüzden masaj sonrası gidip hamam, sauna, jakuzi gibi ıslak alanların keyfini çıkarabilirsiniz.
Mix Masajı deneyimi nasıl hediye edilir? 
Tek tek masaj salonlarını dolaşıp ya da internette araştırıp pek emin olmayarak ve elinizde bir sunum bile olmadan nasıl hediye edebileceğinizi düşünme devri kapandı çünkü bodo geldi! bodo.com sizler için en iyilerini tercih ediyor ve tüm detaylarıyla aktarıyor. Erkek ve kadın bölümleri ayrı olan, 18 yaş sınırı olan, hamile kadınlar için tavsiye edilmeyen Mix Masajı bodo adresinde inceleyin. Sepete ekleyip nasıl sunmak istediğinizi belirleyin. Hangi adrese hangi zaman aralığında gitmeli, iletişim bilgileri gibi bölümleri doldurun. İstenen tüm bilgileri doldurup ödemeyi tamamladığınızda seçtiğiniz tarih ve saatlerde hediyeniz adrese ulaşacaktır. Dilerseniz kendi adresinize isteyip kendiniz verin, dilerseniz direk o kişiye yollayın. Karar sizden hizmet bodo’dan.