Minik Atılımspor, Maltepe maçına çıkacak mı?

TAKİP ET

Karaman'ı Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubunda temsil eden Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, geçen hafta Kırşehir deplasmanında hakem ve gözlemcilerin yanlış kararları ve rakip takımın sert oyunu nedeniyle 5 sporcusu hastanelik olmuş ve sahada 3 oyuncuyla kalmıştı.

Maç sonrasında Kulüp yönetimi hakem ve gözlemcileri eleştiren sert bir açıklamada bulunmuş ve hentbolda gerekli önlemlerin alınmaması halinde Antalya Maltepe Spor Kulübü maçına çıkmayacaklarını beyan etmişlerdi.
Konuyla ilgili olarak Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Başkanı Ayşe Minik gazetemize yaptığı açıklamada, “Kırşehir maçında sakatlanan 3 oyuncumuz şuan toparlanmaya başladı. 2 sporcumun hala oynayıp oynamayacağı belli değil. Federasyonla ve üstlerimizle görüşmemiz oldu.  Çıkmamızı istiyorlar sahaya. Ama şuan için en büyük sorun sakatlıktan kaynaklanan oyuncu eksikliğimiz. Kulüp fizyoterapistimiz konuyla ilgileniyor. Amacımız yukarılara artık sesimizi duyurmaktı. Çünkü çok canımız yandı bir kaç maçtır. Bunu başardık. Cumartesi günü Antalya Maltepe Spor Kulübü ile oynayacağımız maça eksik olarak 9 kişiyle çıkıp sahada savaşacağız” dedi.
27 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan 8. Hafta maçlarının programı şöyle;
Saat 12.30-Bolu Belediyesi SK-Mudanya Bld.
Saat 13.00-Polatlı Belediyesi SK-İzmir Gençlik Hiz. ve GSK
Saat 13.00-Karaman Minik Atılım SK-Maltepe SK
Saat 14.00-Hoca Ahmet Yesevi SK-Kırşehir Bld GSK
Saat 14.00-Antalya Gazi GSK-Göktürk GSK