Minik Atılım SK zoru başardı

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubunda mücadele veren temsilcimiz Karaman Minlk Atılım SK, ligin ikinci yarısına Eskişehir galibiyetiyle başladı.

Eskişehir Porsuk Spor Salonunda oynanan müsabakayı Nilgün Acun ve Arzu Demirel Medeni hakem ikilisi yönetti.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ligin ilk devresinde maddi olarak zor zamanlar geçiren kulüp buna rağmen ilk yarıyı 4. sırada tamamladı. Kulübün maddi sıkıntısını çözecek bir destek bulamaması nedeniyle takımda bazı oyuncularla yolunu ayırmak zorunda kalmıştı.

Lige verilen bir aylık aranın ardından ikinci devre bugün oynanan maçlarla başladı. Ligdeki temsilcimiz Karaman Minik Atılım SK, Eskişehir Hentbol ile oynadığı maçın ilk yarısını 15-14 önde tamamladı. İkinci yarıda da oyundan kopmayan ve mücadeleciyi bırakmayan temsilcimiz Bilge Birben 4, İrem Erkara 7, Hatice Bilen 3, Buse Erdoğan 4, Fatmanur Şimşek 3 ve Nurçin Kocaman 9 golleri rakibini 30-29 yenerek zoru başardı ve play-of yolunda önemli bir galibiyete imza attı. 

Karaman Minik Atılım SK aldığı bu galibiyetle puan sıralamasında 4. Sıradaki yerini korurken zirveye bir adım daha yaklaşmış oldu.

Karaman Minik Atılım Hentbol Takımı, 5 Şubat Pazar günü saat 15.00'da kendi evinde 8. sırada bulunan Cent Koleji Spor Kulübü’nü konuk edecek.

Ligin 12. Haftasında oynanan maç sonunda Cent Koleji Spor Kulübü’nü 33-23 yenen Bursa Büyükşehir Belediyesi SK averajla liderlik koltuğuna oturdu. Polatlı Belediyesi ise bir maç eksiğiyle aynı puanla ikinci sırada yer aldı.

Aksaray Belediyesi ise Konyaaltı Belediyesi SK’yı 29-22 mağlup ederek 16 puanla 3. Sırada yerini korudu. Bolu Belediyesi SK ise Göktürk GSK’ya 37-29 mağlup oldu.