Minik Atılım SK Başkanı Minik: Hakkımız olanı misli ile alacağımızdan asla kimsenin şüphesi olmasın

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi'nde ilimizi başarıyla temsil eden ve lige 20 puanla ikinci sırada tamamlayarak Play-Off maçlarına katılma hakkı elde eden Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Başkanı Ayşe Minik, ligin sona ermesinin ardından bir değerlendirmede bulundu.

Minik, “Bugün itibari ile ligi sonlandırmış bulunmaktayız. Öncelikle başta baş antrenörümüz İsmail Duran ve sporcularımızı tebrik ederim. Sezon başından itibaren her yerde hedefimizin süper lig olduğunu bunun için bu yola çıktığımızı defalarca kez söyledik. İyi kötü ligi bitirdik. Fakat sezon boyunca yansıtmadığımız durumlarda gerçekleşti. Bunları yansıtmamamızın sebebi öncelikle sporcularımızı düşünmemizden kaynaklı olan bir durumdur. Sezon başında talihsiz hoş olmayan durumlar yaşanmıştır. Kulübümüz adına asılsız şikâyetlerde bulunulmuş iftiralar atılmıştır. Gerçeklikle alakası olmayan bu durumlardan elbette bunu yapanlar elleri boş amaçlarına ulaşamadan dönmüşlerdir. Bu esnada kulüp avukatlarımız tarafından hukuki işlemler hemen başlatılmış gerekli şikâyetler savcılık ve gerekli kurum ve kuruluşlara yapılmıştır. Hakkımız olanı misli ile alacağımızdan asla kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kulüp Başkanı Ayşe Minik, Play Off’a çıkan bir takım olduklarını belirterek, “Play off'a çıkan bir takımımız var artık o kadar sıkıntıya rağmen yarı yolda bırakmadan yediği kaba pislemeden karakterli mücadele eden sporculara sahip bir kulübüz. Takımımızın play off'larda en iyi şartlarda en iyi imkânlarda boy göstereceğinden kimsenin de şüphesi olmasın. Hedefimiz olan süper ligi, kupayı Karaman’a getirmek için onlarında en iyi mücadeleyi vereceğinden benim ve yönetimimizin asla şüphesi yoktur. Başta bu yolda bizleri destekleyen her zaman inanan ana sponsorumuz Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şahin Kırbıyık'a çok teşekkür ederiz” dedi.

Taraftarlarına da teşekkür eden Başkan Minik, “Sezon boyunca evimizde oynadığımız maçlarda bizi yalnız bırakmayan taraftar gruplarımıza, velilerimize ve Karaman halkına çok teşekkür ederiz. Başkahramanımız sporcularımıza sadece hoca değil her zaman bir abi olan her sıkıntılarında koşan ailesinden feragat edip onca emek veren takımımız play off' a çıkaran süper lig yolunda savaşan baş antrenörümüz İsmail Duran'a kendim ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim. En büyük teşekkürümüzü hak eden bu takımın play off’a çıkmasında en büyük pay sahiplerimiz, başrollerimiz saha içinde dışında ve dışında karakterleriyle hırslarıyla mücadele etmiş ailelerinden uzak olmalarına rağmen yetişmiş oldukları kulüp gibi kulübü sahiplenmiş değerli sporcularımız Takım kaptanımız Saliha Hatun Çelik’e,  Figen Döne'ye, Berivan Kuş'a, Gamze Özler'e, Bilge Birben'e, Hicret Allak'a, Damla Güleç’e, Çağla Güleç’e, Lena Mot’a, Elif Yağmur Ertürk’e, Yağmur Genç’e ve Nil Alagas’a kendim ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim” dedi.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Ayşe Minik lig Play Off İsmail Duran Karaman