Minik Atılım Ligin Son Deplasmanında Liderin Karşısına Çıkıyor

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi A grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü 2023-2024 sezonunun son deplasman maçına çıkacak.

Temsilcimiz Minik Atılım SK, sezonun son deplasmanında Ankara ekibi ve grubun lideri Polatlı Belediyesi’ne konuk olacak.

17 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’de Ankara Polatlı Yeni Spor Salonunda oynanacak olan Polatlı Belediyesi SK-Karaman Minik Atılım SK hentbol maçını İstanbul bölgesinden Tekin Çetin ve Yunus Emre Öksüz hakem ikilisi yönetecek.

Karamanlı hentbolcular ligde 18 puanla ikinci sırada yer alarak Play-off maçlarına katılma hakkını garantilerken, lider Polatlı Belediyesi karşısında iyi bir oyun ortaya koyup son deplasman maçından galibiyetle ilimize dönmeyi hedefliyor.

Temsilcimiz Polatlı Belediyesi’ni yenmesi halinde aradaki puan farkını bire indirmiş olacak.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü sezonun son maçını ise 10 Mart Pazar günü kendi sahasında Eyüpsultan Belediyesi Göktürk HSK ile oynayacak. 17 Mart’ta sona erecek olan ligin son haftasını ise BAY geçecek.

THF Kadınlar 1. Liginin 16. Haftasında 17 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da İstanbul Maltepe Müzahir Sille Salonunda Eyüpsultan Bld. Göktürk HSK, Avcılar 1903 kulübünü konuk edecek. Bu maçı İzmir bölgesinden Arzu M. Demirel ile Nilgün Acun yönetecek.

18 Şubat Pazar günü ise yine İstanbul Maltepe Müzahir Sille Salonunda saat 14.00’de Cent Koleji SK, Eskişehir Hentbol SK’nü konuk edecek. Bu karşılaşmayı ise İstanbul bölgesinden Aykut Piroğlu ve A. Serhat Sefil yönetecek.

 

Karaman Minik Atılım Polatlı Belediyesi deplasman Ankara lider