Milli Eğitim Müdürü'nden Öğrencilere Satranç Eğitimi

TAKİP ET

Kâzımkarabekir Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencileri akademik alanda olduğu kadar sosyal, sportif ve kültürel anlamda da geliştirmek için çalışmalar yapıyor.

Öğrencilerin zekâ gelişimine büyük katkı sağlayacağına inanılan satranç kursları başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit tarafından verilecek kursların ilk grubu yarıyıl tatilinde başladı. Toplamda 50 saat sürecek kursa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Eğitimler bittikçe yeni gruplarla devam edecek.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit “ Kâzımkarabekir eğitim camiası olarak öğrencilerimize ve ilçe halkına farklı alanlarda katkı sunabilmek için çalışıyor, projeler üretiyoruz. Öğrencilerimize katkısı olacağına inandığım satranç kurslarını ilçemizde başlattık. Öğretici bulamadığımız için bu kursları ben vereceğim. Kurslarda öğretici veya başka bir ücret talep etmiyorum. Yeter ki çocuklarımıza bir katkımız olsun. Ayrıca kurslara katılan evlatlarımıza üzerinde Kâzımkarabekir ilçemizin görsellerinin olduğu satranç takımları hediye edeceğiz. Yarıyıl tatilinde başlayacak ve 50 saat sürecek kursumuz bittikçe yeni gruplarla devam etmeyi hedefliyoruz”  dedi