MİLLETVEKİLLERİ OPERASYONLARI DEĞERLENDİRDİ

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, teröristlere yönelik..

MİLLETVEKİLLERİ OPERASYONLARI DEĞERLENDİRDİ
RECEP KONUK
    Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, teröristlere yönelik Türkiye’nin askeri müdahalesini değerlendirdi. Konuk yaptığı açıklamada;
    “Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan'ın talimatları ile ülkemizin bekası, insanlığın huzuru için DEAŞ, PKK, PYD, YPG terör örgütlerini imha amaçlı #AfrinOperasyonu, Zeytin Dalı harekatı çerçevesinde başlamıştır. Allah, Milletimizin, Ordumuzun, Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun.
    Konu ayrıca, “Bitlis'in Hizan İlçesi kırsalında çığ düşmesi sonucu şehit olan Ereğlili hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe ve silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyorum.”dedi.
    RECEP ŞEKER
    Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AFRİN operasyonlarına ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;
    “Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan'ın talimatları ile ülkemizin bekası, insanlığın huzuru için DEAŞ, PKK, PYD, YPG terör örgütlerini imha amaçlı #AfrinOperasyonu, Zeytin Dalı harekatı çerçevesinde başlamıştır. Allah, Milletimizin ,Ordumuzun, Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun.”dedi.