MİLLETVEKİLİ ŞEKER'DEN YARDIMLAŞMA MESAJI

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker mesajında;

 “Toplumda yoksullukla ilgili farkındalık düzeyini yükseltmek, toplumun temel taşı bireylerde yoksulluğa karşı hareket bilinci uyandırmak için 12-18 Aralık tarihi “Yoksullarla Dayanışma Haftası” olarak kutlanmaktadır.
Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” buyurarak yoksullara yardım etmenin ve yardımlaşmanın dinimiz açısından ne kadar önemli olduğunu ortaya koymuştur.
    Bu bilinç ile çevremizdeki çaresizlik ve yoksulluk içerisinde hayatlarını sürdürmekte olan ihtiyaç sahiplerini bulmak ve onlara yardım elini uzatmak, onların ihtiyaçlarını gidermek büyük önem arz etmektedir.
    Aziz Milletimiz, tarih boyunca her zaman yoksulların ve düşkünlerin yardımına koşmuş ve dünyanın her yerindeki ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatmaktan da hiçbir zaman geri kalmamıştır.
    Ayrıca bugün Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası. Yoksulluğun en temel nedenlerinden birisi israftır. İsraf etmemek, tasarruflu davranmak ve tutumlu hareket etmek kendi ürünlerimizi üreterek kendi yerli mallarımızı tüketmek daha gelişmiş ekonomiler seviyesine ulaşmak için büyük önem arz etmektedir. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı en içten dileklerimle kutlar tüm vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içinde yaşadığı bir Türkiye diliyorum.”dedi.