Milletvekili O. Sağlam; "Artık TBMM'de Karaman Sorunlarına Odaklanacağız"

TAKİP ET

Sağlam; 'Tatil boyunca tüm Köylerimizi tek tek gezdik, sorunları yerinde tespit ettik. Artık TBMM'de Karaman sorunlarına odaklanacağız'

14 Mayıs’ta yapılan Genel Seçimlerde Karaman Milletvekili seçilen ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi (28 Mayıs)  ve Mecliste bir süre çalışmanın ardından tatile girmesi ile tüm mesaisini Karaman’a ayıran Milletvekili Osman Sağlam, tatil süresinde Karaman’ın hemen hemen tüm İlçe, Belde ve Köylerini (%90’nını) tek tek gezerek, vatandaşın hem de yaşadıkları yerlerin sorunlarını yerinde görerek gerekli bilgileri tek tek not aldı.
Milletvekili Sağlam Gazetemize yaptığı açıklamada; “TBMM’nin tatili süresince yaklaşık 70 gündür Karaman’da İlimizin hemen hemen tüm İlçe, Belde ve Köylerini ziyaret ettim. Bu ziyaretlerimde vatandaşlarımızın bizlere çok yakın ilgilerini bizzat gördüm ve sorunları da yerinde tespit etmiş olduk.
Karaman Merkezimizdeki sorunlara da hakimiz ve artık tatil sona erdi, TBMM’deki mesaimiz başladı ve tüm çabamızı da Karaman sorunlarının çözümüne harcayacağız.
Sorunlarımızın öncelik sırasına göre kısa sürede çözmek için çaba göstereceğiz.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görev yapmam (Kabine Genel Sekreteri) nedeni ile Bakanlarımız ile ilişkilerimiz zaten vardı ama Milletvekili seçildikten sonra da hemen hemen tüm Bakanlarımızı tatil öncesi tek tek ziyaret etmiştim ki tespit ettiğimiz tüm sorunların çözümü noktasında gerekli olduğunda Bakanlarımıza konuları aktaracağız.
Karamanımızın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için sorunlarımızın çözümü için tüm mesaimizi artık Ankara’da harcayacağız. İnşallah çok iyi sonuçlar elde edeceğimize ve sorunların sırası ile birere birer çözüldüğünü hep birlikte göreceğiz.
Bizim Milletvekili olarak görevimiz bu. Bu bilinçle gece gündüz artık sorunlara odaklanacağız.” dedi.
 


karaman tbmm