MİLLETVEKİLİ KONUK, CANHASAN KÖYÜNDE İSTİŞARE YAPTI

TAKİP ET

Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman İl Merkeze bağlı Canhasan köyünde köylü ile bir araya gelerek gündem değerlendirmesi yaptı.

Milletvekili Konuk’un bu ziyaretine Ak Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er’de katıldı.
Köy muhtarı ve köylü tarafından ilgi ile karşılanan Milletvekili Konuk, vatandaşlarla toklaşarak köy kahvesinde önce selamlama konuşması yaptı.
    Canhasan köyünün tarihi önemi ile ekonomik açıdan üretimine de dikkat çeken Milletvekili Konuk, köylünün sorunlarını dinleyerek bir bir not etti. Köy halkının beklenti talep ve önerileri ile yerel ve bölgenin yanı sıra gündem değerlendirmesi ile sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Milletvekili Konuk ziyaretin ardından Köy Muhtarlığı ve köy halkına teşekkür ederek bereketli bir sezon diledi. Milletvekili Konuk, ziyaretini twitter hesabından paylaşarak;
    “Güne Alaçatı (Canhasan) Köyümüzü ziyaretle başladık hemşehrilerimizle Alaçatı'ya yapılan hizmetleri ve genel gündem konularımızı konuştuk. Alaçatı'da gördüğümüz tablo yine aynı; ülkemize, devletimize, hükümetimize, Mehmetçiğimize ve geleceğimize güven tam.”dedi.