Milletvekili Eser, Köylünün Sorunlarını Yerinde Dinledi

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, merkeze bağlı Çoğlu, Dinek ve Kılbasan köylerini ziyaret ederek köylülerin talep ve sorunlarını dinledi.

Milletvekili Eser'e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hikmet Düzenli, Merkez İlçe Başkanı Murat Öztürk, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Ali Bozkurt, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Yangöz, Mustafa Atabay, Belediye Meclis üyesi Mükremin Kara, Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf Şahinbaş ile Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram'da eşlik etti.

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Ziraat Odası olarak köylerimizi ziyaretlerimizde üreticilerimizin bizlere ilettiği talepleri sorunları  çiftçimizin temsilcisi olarak ilimizdeki iktidar partisi temsilcisi siyasilere ileterek  çözüm talebinde bulunuyoruz. Özellikle geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz Çoğlu, Yollarbaşı, Dinek ve Kılbasan köylerimizin bizlere belirttiği sorunlarına çözüm amaçlı köylere ziyaret programı düzenleyen AK Parti Milletvekilimiz Sn. Selman Oğuzhan Eser’e teşekkür ediyoruz.  Üreticilerimizin bölgemizde yaşanan kuraklık ve su sıkıntısı Tarım Kredi ve Ziraat Bankasına olan borçların yapılandırılması ile ilgili beklentilerini ve sorunlarını sayın vekilimize ilettiler. Ayrıca Yollarbaşı köyümüzün uzun zamandır beklediği basınçlı sulama sisteminin geçtiğimiz aylarda yapılan ihale sonrası inşaatın başlatılması bölge çiftçimizi memnun etti" dedi.







karaman milletvekili selman oğuzhan eser köy ziyaretleri mehmet bayram murat öztürk yusuf şahinbaş kılbasan dinek çoğlu