Milletvekili Dr. Recep Şeker

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Karaman'daki ziyaretlerini resmi kurum ziyaretleri ile sürdürerek çeşitli temaslarda bulundu.

Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ve Karaman AK Parti İl Yönetimi ile birlikte Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, Karaman DSİ Müdürlüğü, Karaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Karaman SGK Müdürlüğünü ziyaret etti. 

    Dr. Recep Şeker ve heyet resmi kurumlardaki kurum müdürleri ve müdürlük personeli ile görüştü yapılan çalışmalar ve ilin sorunları hakkında bilgi aldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 
    Şeker ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “İlimizdeki ziyaretlerimiz devam ediyor, resmi kurumlarımızı ziyaret ettik, kurum müdürlerimiz ve personeli ile görüştük, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık, ilimizin ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve taleplerini konuştuk, çözüm konusunda neler yapılabileceğini değerlendirdik, ilimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için neler yapılabileceğini ve uygulanabilecek projeleri konuşarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk, ziyaretlerimiz çok verimli geçti, bundan sonrada ziyaretlerimiz sürecek.”dedi.