MHP'DEN ADAY TANITIM TOPLANTISI

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Adayı Dr. Ali Güler, basın mensupları ve teşkilat üyeleri ile birlikte kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Grand Otel’de verilen kahvaltılı toplantıya medya mensupları, MHP İl Başkanı Oktay Yılmaz, İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, MHP Karaman Milletvekili 2. Sıra adayı Mehmet Ural ile Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ile partili yöneticilerin katıldığı toplantıda konuşan Ali Güler biyografisinden bahsederek Karaman sevdalısı olduğunu vurguladı.

7 Haziran seçimlerinin ardından MHP aleyhine bir algı operasyonu başlatıldığını öne süren MHP’li Güler, koalisyon kurulması sürecinde MHP’nin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade etti.
1 Kasım seçimlerinde gerek genel merkez gerekse partilileri tarafından ilgi görerek elini taşın altına koyduklarını dile getiren Ali Güler;
“Bu süreçte elimizi bizlerde taşın altına koyduk. Aday adayı olduk. Şimdi tüm partili arkadaşlarımızla seçim sürecini başlattık. Çalışmalarımız sürüyor. Ben çalışmayı çok seven bir insanım. Ve Karaman sevdalısıyım. Çocukluğum Karaman’da geçti. Annem ve babamın mezarları burada. 
Buraya geldiğim zaman yatacak bir evimiz ve mezarda dua edecek yakınlarımız çok Allah’a şükür. Bizler Karaman’ın değerlerinin yeterince ulusal ve uluslar arası boyutta tanıtılmadığının üzüntüsünü yaşıyoruz. Ankara’da taksiye bindiğim zaman taksici bana “Konya Karaman mı?” demesi beni derinden üzüyor. Bu taksicinin ayıbı değil, Karaman olarak bizim ayıbımız. 
Hükümet 13 yılda Karaman için neler yaptı. Sadece Lütfi Bey’in son zamanlarında biraz gelişim süreci yaşadı. Onun dışında ne yapıldı. Konya Karaman yolu 13 yılda 20 müteaahit değişti. Biz otoyol hayal ediyoruz artık buraları. Havaalanı tartışması var. Sanayi şehriyiz. Turizm değerlerimiz var. 
Gurbetçilerimiz çok. Artık ulusal değil uluslar arası havaalanı projesinin adımı atılmalıydı bugüne kadar. İnşallah seçim beyannamemizi ve Karaman projelerimizi ilerleyen günlerde sizinle ve Karaman kamuoyu ile paylaşacağız. 
Artık il genelinde ucra ucra gezip sorunları dinleyip seçim çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Ve bunun için şimdiden Ülkenin geleceği için, Karaman’ın geleceği için oy ver” sloganı ile yola çıktık.”dedi. 
Yapılan konuşmalar ve sohbetin ardından basın mensuplarına Ali Güler’in eserlerinden oluşan kitaplar hediye edildi.