MHP'Lİ URAL; "KARAMAN'DAKİ BAŞARIMIZ TÜRKİYE İÇİN DE BİR RESİM OLACAKTIR"

TAKİP ET

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Adayı Mehmet Ural, birlik ve beraberlik kahvaltısında yaptığı değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada;

“Artık görüyorsunuz bir çoğu AKP iktidarından umduğunu bulamaz oldu. Bunlar 13 yılı olmayan gelirler üreterek geçirdiler. Nasıl ki, 13 yıl insanımız sürekli bankalara borçlandı, kefalet kurumlarına borçlandı. Bugüne kadar ekonomi sürekli borçla döndü. Yani olmayan gelirleri olmayan paraları harcadık. Yine aynı şekilde bu ülkede 13 yılda 170 milyar’lık yer satıldı. Bugüne kadar ekonomi böyle döndü. Maalesef artık bu dönmez oldu. Halk da bunu hissediyor. Ciddi bir rahatsızlık var insanımızda. Tabi bunların kullandığı uslüpler de var. İnsanlar bunları da görmeye başladı. Sayın Cumhurbaşkanı’nın isminin sonuna (sav) bile eklendi. Bir yerde başka biri çıkıyor işte, “Ben diyor Hz. İbrahim’im” diyor. Artık iş şirazeden çıktı. Artık insanının aklı bile alması mümkün bile değil.
Bizi bu süreçte en çok yaralayan AKP iktidarının ülkenin muhafakazarlarına savundurultması. Gerçekten üzerinde durulması gereken konu bu. Herkes bu ülkede 17-25 Aralık’da ne olduğunu biliyor. Ama üzerine basa basa söylüyorum. 17-25 Aralık’ı bu ülkenin muhafakazarlarına savundurttular düşünebiliyor musunuz. Yani insanlar diyor ki işte “Baş tutan parmağını yalar, çalsın helali hoş olsun.” Diyor. Allah aşkına bizim inancımızda, kültürümüzde, örfümüzde adetimizde böyle bir olay mı var. Artık bu süreçte son bir haftaya girdik. Artık bu çalışmamızı daha sık tutmamız gerektiğine inanıyorum. İnşallah bu 8 Haziran’da Karaman için bitmişse ki bu Karaman’daki başarımız Türkiye için de bir resim olacaktır. AKP iktidarı Karaman genelinde yıkıldıysa emin olsun Türkiye genelinde de yıkılacaktır. İşte biz seçim beyannamemizde onarım, bütünleşme ve atılım olarak adlandırdık. Hep beraber biz bu ülkeyi tamir edeceğiz, bütünleştireceğiz ve onaracağız. Ben buna canı gönülden inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.