MHP İL BAŞKANI YILMAZ VE M. ALAGÖZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ YAPIYOR

TAKİP ET

Seçimlerin ardından da seçim çalışmasındaki yoğunluğun ardından Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yımaz ve Milletvekili Adayı Mehmet Alagöz, teşkkür ziyaretleri yapıyorlar....


Seçimlerin ardından da seçim çalışmasındaki yoğunluğun ardından Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yımaz ve Milletvekili Adayı Mehmet Alagöz, teşkkür ziyaretleri yapıyorlar.
İl Başkanı Oktay Yılmaz, Seçimlerde Karaman’da oylarını artıran ve gelecek için umut olan tek partinin MHP olduğunu belirterek, destek verenlere ve oy vereb, vermeyen tüm Karaman halkına teşekkür etti.
Teşekkür ziyaretlerini aralıksız sürdüren Mehmet Alagöz hoca seçimde olduğu gibi sokakta karşılaştığı vatandaştan, dükkanına girdiği esnaftan, sohbet ettiği gençlerden ve Karaman halkını   bu süreçte destek aldığı almadığı herkesi kucaklayarak bir bir teşekkür ediyor.
Gazetemizi ziyaret eden Mehmet Alagöz, seçim sonuçlarının ardından Milli birlik ve bütünlük adına ülke menfaatlerinin gözetilerek sürecin en iyi şekilde tamamlanmasını temenni ettiklerini dile getirdi.
Seçim çalışmasında tüm parti teşkilatı mensuplarına, adaylık sürecinde tüm çalışma arkadaşlarına, desteklerini esirgemeyen dava arkadaşlarına, Karaman halkına canı yürekten teşekkür eden Alagöz, seçim çalışmalarında katkı veren gazetemiz ve çalışanlarına da teşekkür etti.