MHP ERKEN SEÇİM

TAKİP ET

Karaman Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı ve MHP MYK üyesi Doç. Dr. Ali Güler açıklamasında;

 “7 Haziran da ortaya çıkan Türk milletinin iradesini gasp eden bir zihniyetin gayreti ile yeniden 1 Kasım'da seçime gideceğiz.

Partimizin ve teşkilatlarımızın teveccühü ile 1. sıra adaylığı bize verildi. Eğer seçilip meclise girersek Karamanımızı çok güçlü bir şekilde orada temsil edeceğiz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum son derece sıkıntılı. Partimiz ile ilgili bu koalisyon döneminde büyük ve organize şekilde devletin bir takım kurumlarının organize ettiği bir algı operasyonu yürütülüyor.
MHP'nin herşeye hayır dediği bu koalisyon döneminde olumsuz bir tavır takınarak ülkeyi kilitlediği ülkenin yeniden seçime götürülmesinin sorumlusu olarak gösteriliyor.
Erken seçim lafını ilk telaffuz eden başbakandır. Bu açıklamaları Genel Başkanımız dinledikten sonra basın mesnuplarının karşısına çıkarak milletin iradesine başvurulacaksa Milliyetçi Hareket Partisi bundan kaçmaz. Hodri meydan dedi.  Bu koalisyon sürecini sayın Cumhurbaşkanı kilitlemiştir. 
Doç Dr. Ali Güler programın sonunda Karaman için yapılacak çok şey var. Karaman Tarihi, Sanayisi ve Tarımı ile çok daha fazla değer hak eden bir ildir. Bizler bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız dedi. Havaalanı, Karaman'ın bütün Türkiye'de tanıtılması ve turistik bölge yapılması ile ilgili görüşlerini de aktaran Ali Güler; ''Karaman'ın elinde bulunan tarihi şahsiyetler ve tarihi eserlerin bir tanesi başka vilayette olsa duymayan kalmazdı.