MHP'DEN "ÜLKÜCÜLER KARDEŞTİR" ETKİNLİĞİ

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı 'Ülkücüler Kardeştir' programına halkı davet etti. Etkinlik programı hakkında açıklama yapan MHP Karaman İl Başkanlığı;

“Vatan Ne Türkiye’dir Türklere ne Türkütan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan” Kökenini insanlık tarihinin derinliklerinden alan Ülkücülük; Milliyet, kültür, inanç, emek ve adalet üzerine fikriyatını temellendirmiştir.
    Ülkücü harekatın asıl vazifesi eğitimli, inançlı, ahlaklı ve ilkeli insan yetiştirmektir. Türk toplum ve devlet yapısındaki aksaklıklar ancak ve ancak “Ey Türk titre ve kendine gel!” düsturuyla giderilebileceği apaçık bir gerçektir. Değerli ülküdaşlar, sağa sola sapmadan ilkeli duruşumuzu ve kardeşliğimizi daha da gerçekleştirerek yolumuza devam etmeliyiz. Ülkücü hareketin dün olduğu gibi bugünde Türk milletinin menfaatleri uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Tanrı dağı kadar Türk, Hira dağı kadar Müslüman ülküdaşlarımız bu kutsal davada Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu davaya gönül vermiş tüm ülküdaşlarımızı programımıza davet ediyoruz. Ne mutlu Türk’üm diyene.” dedi.
    Düzenlenecek olan program 29 Eylül 2017 Cuma günü Konya Yolu üzerinde yer alan Türkmen Obası Düğün Salonunda saat: 19.00’da yemek etkinliği ile başlayacak. Ailelerin de katılımlı yapılacağı program hakkında 0 543 589 01 62 nolu numaradan irtibat sağlanacağı belirtildi.