MHP'den teşekkür buluşması

TAKİP ET

MHP Karaman Teşkilatı, yenilenen teşkilat binasına katkı verenlere Teşekkür için dün akşam yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

‘Teşekkür’ Buluşması’na MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Gözel, MHP Genel Başkan Baş Danışmanı Ali Güler, MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, Teşkilat ve Belediye Meclis Üyeleri ile MHP Teşkilat binasının tadilatında katkı sunan kişiler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Mahmut Ünüvar;  “Hemşerilerimizin gönlünde eşine az rastlanır bir yer edinen Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karaman teşkilatı; aldığı sorumlulukların, üstlendiği tarihi görevlerin bilinciyle yürüyüşüne, dostlarımızın desteği ile yenilenen hizmet binasında devam ediyor. 

Bu kapsamda yapılan teşekkür buluşmamız kesretin ötelenip vahdetin tecelli ettiği; kötümserlik ve yılgınlığın aşılıp, umut ve yüksek ufukların yeşerdiği, samimiyet şöleni halinde gerçekleşti. 

Âlicenap misafirlerimize sağladıkları eşsiz katkılarından dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Daha sonra da katkı sunanlara birer Teşekkür Plaketi takdim edildi.