MHP'DEN KARAMAN'DA KADIN DAYANIŞMASI

TAKİP ET

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Karaman İl Kadın Kolları, hafta kahvaltılı dayanışma etkinliğinde bir araya geldi.

 MHP Kadın Kolları Teşkilatının organize ettiği “Ülkücü Kadınlar Buluşuyor” etkinliğine kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
    Kale Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı programa MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Öznur Çimen, Ülkü Ocakları, MHP teşkilat mensupları ve davetliler katıldı.
    Kadın birlikteliği ile dayanışma altında toplanan MHP’li kadınlar marşlar eşliğinde de programda dayanışma örneği sergiledi.
    Partililere hitap eden MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz; Dünya kadınlar gününü de kutlayarak, kadınların siyasette, ekonomide, sivil toplum hayatında daha fazla rol alması gerektiğinin altını çizdi. Yılmaz;
    “Milletin kaynağı ve sosyal hayatın temeli olan kadın ancak bilinçli olursa vazifesini yapabilir. Kadınlar erkeklerle birlikte tarihimizin inşa ve ihyasında büyük roller üstlenmişlerdir. Gururla belirtmeliyiz ki savaş meydanının Nene Hatun’u, Halime Çavuş’u bizim kadınlarımızdır.
    Türkiye’nin her alanda gelişme gayretine en fazla katkıyı verenler kadınlar olmuştur. Ancak kadınlarımız bu gelişmeler içerisinde kendilerini yenilemekte ve kendilerini ifade edebilecekleri teşkilatlara ihtiyaç duymaktadır.
    İşte bu ihtiyaç demokrasiye olan inancı getirmekle birlikte demokrasinin en somut aracı olan seçmen olma hakkı kadınlarımıza yetmemektedir.
Bizler bu duygu ve düşüncelerle Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı olarak, Kadın Kollarımızın gelişmesine ve desteklenmesine önem veriyoruz. Teşkilat olarak yapılan bütün faaliyetleri hep birlikte gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. 
    Gerek bugün bizlerle birlikte olan siz değerli hanımefendilere, gerekse çalışmalarımıza el ve gönül veren kadın kolları teşkilatımıza huzurlarınızda şükranlarımızı sunuyoruz. “Kadın varsa başarı var” diyerek, gününüzü kutluyor, saygılar sunuyorum. Sağ olun var olun.”dedi.