MHP'den Birlik Mesajı; "Hamdolsun Biriz, Beraberiz ve Aynı İstikamet Üzereyiz"

TAKİP ET

Yaklaşan Mahalli Seçimlerle birlikte Siyasi Partiler de Karaman Belediye Başkan Adaylarını tamamlayarak propaganda çalışmalarına başladılar.

Aday belirleme sürecinde bazı partilerde adaylar için birçok dedikodu bağlamında otaya atılan iddialar ve yorumlar, aday açıklamaları sonrasında son bulurken artık gözler seçim için adayların vaatlerine/performansına çevrilmiş durumda.
2019 Yılında Karaman’da 15 Yıllık AK Parti'deki Belediye Başkanlığını yaklaşık Bin oy farkı ile Savaş Kalaycı ile seçimleri kazanan MHP bu seçimler için de yine mevcut Başkan Savaş Kalaycı’yı aday göstererek seçimlere girme kararı alınca, MHP İl Teşkilatından bir açıklama yapılarak ‘birlik/beraberlik’ mesajı verildi.
MHP’den yapılan açıklama şöyle;
“Rekabeti bir düşmanlık değil, bir birini geliştirme aracı olarak gören insanların arasındayız. Diyorlar ki; ‘Kişi insan olmanın, dürüstlüğün ve ahlaki değerlerin inceliklerini ustasından öğrenir. Usta bozuksa mirası bozuk, varisi de rekabeti saldırmak olarak görür.’
Türk’ü irfanla mayalayanlar, gönül ustalarımız geliyor gözümüzün önüne; Sarı Saltuklar, Edebalılar ve Yeseviler.. Çok şükür hepsi de okyanusun berisindekiler. 
Gördük ki; Aynı ustanın tedrisatından geçenler, aynı membadan su içenler hep aynı istikamete bakıyorlar. Hamdolsun biriz, beraberiz ve aynı istikamet üzereyiz.”

Karaman MHP Savaş Kalaycı