Mevlüt Akgün: "Hiç kuşkunuz olmasın rahat olun Mevlüt Akgün eğer adaysa bu işi başarır"

TAKİP ET

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, Ankara'daki aday tanıtım toplantısının ardından Karaman'a geldi.

AK Parti İl Başkanlığı önünde kendisini bekleyen partililerle tokalaşan Akgün'e AK Parti Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam, AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Fatma, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Yavuz da eşlik etti.
AK Parti Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam, AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Çoştu, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Yavuz konuşma yaparak Akgün'e desteklerini iletti.
AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
"Karaman 2002 yılından beri AK Parti dedi Recep Tayyip Erdoğan dedi. Her daim arkamızda durdu. Karaman'ın güzel insanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır. AK Parti'ye destek oldu da ne oldu? Şehrimize şöyle bir bakın bu şehrin yollarını, toplu konutlarını, doğalgazını getiren, üniversitesini inşa eden,  top fakültesini, diş hekimliği fakültesini, okullarını yapan, hastanesini yapan AK Parti'dir. 
Bu şehre su getirdik bakın şimdi bedava su veriyorlar İbrala barajını yapan AK Parti'dir. Karaman'a değer katan parti AK Parti'dir. En son hızlı treni getirdik. Hızlı trenin zekatı bile bunların yaptığından fazla gelir. Türkiye'de sadece 8-10 ilde var. Karaman AK Parti'ye güvenmekle, Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında Karaman Kalesi gibi dimdik durmakla çok iyi bir şey yaptı.
Cumhurbaşkanımız bu dönem Karaman'ı bize emanet etti. Hiç kuşkunuz olmasın rahat olun Mevlüt Akgün eğer adaysa bu işi başarır. AK Parti'nin bayrağını 31 Mart gecesi belediyenin burcuna diker. Çünkü biz 3 dönem milletvekilliği yaptık. Karaman'ın her köşesine hizmet ettik."





Karaman AK Parti Mevlüt Akgün