MEVKA, MİLLET İRADESİ DARBEYE GEÇİT VERMEDİ

TAKİP ET

 

Bölgesel Kalkınma Ajansı Yönetimi MEVKA, 15 Tmmeuz darbe girişimlerini şiddetle kınadı. Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği mesajında;
“Yüce Türk Milleti’nin askeri içerisinde yuvalanmış, aklı ve vicdanı başkalarının ipoteği altında bulunan bir grup hain zihniyet tarafından girişilen bu onursuz, alçak, milli ve manevi hissiyattan uzak darbe teşebbüsünü şiddetle ve nefretle lanetliyoruz.
Millet olarak milli iradeye sonuna kadar sahip çıkacağız. Geçmişten ders almayan, darbelerin ülkemize verdiği zararları algılayamayan, milleti yok sayan bu cahil zihniyetin ve paralel çetenin bütünüyle temizleneceğine, bu vatan haini canilere adalet önünde yaptıklarının hesabının sorulacağına ve en ağır şekilde cezalandırılacaklarına inancımız sonsuzdur.
Mevlana Kalkınma Ajansı olarak bu duygu ve düşüncelerle millet iradesinin muhafazası ve demokrasinin kesintiye uğramaması için darbe girişimine canları pahasına karşı koyarken şehit verdiğimiz askerlerimize, emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve selamet, aziz milletimize başsağlığı diliyor, saygılar sunuyoruz.”dedi.